ДАН СТУДЕНАТА – 04. АПРИЛ 2019.

Студенти и професори Високе школе струковних студија за васпитаче и пословне информатичаре-Сирмијум су кроз различите активности прославили Национални дан студената – 4. април.

Најбоља студенткиња наше Школе, Катарина Релић, будући стручњак у области информатике, награђена је за изузетан успех у студирању у Народној скупштини Републике Србије на свечаности коју је организовала Студентска конференција академија и високих школа Србије. Честитамо Катарини!
Дан студената обележен је и у Покрајинској влади. Председница Студентског парламента, студенткиња треће године студијског програма Васпитач деце предшколског узраста, Милица Нешић је током пријема у просторијама Покрајинске владе у Новом Саду добила лаптоп рачунар као награду за потребе студената наше Школе кроз коју се пружа подршка студентском активизму и бољим условима студирања.
Поред тога, студенти наше Школе су овај дан прославили на централном градском тргу у Сремској Митровици где су са суграђанима разговарали о активностима које су у Школи актуелне, али и делили балоне и дружили се са најмлађим суграђанима. 
Студената и професоре угостили су и представници Града Сремска Митровица који су показали велику спремност за отворени дијалог и даљу сарадњу на плану образовања, подршке остваривању студентских права и студентском активизму.
Свим студентима честитамо њихов дан, Дан студената!