Додела уговора о суфинансирању одржавања објеката високошколских установа – 13.5.2021.

Spread the love

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност др Зоран Милошевић уручио је уговоре представницима високошколских институција које су добиле средства на основу три јавна конкурса за суфинансирање текућих поправки и одржавање зграда, објеката, опреме, за израду пројектно-техничке документације установа високог образовања чији је оснивач АП Војводина, за суфинансирање текућих поправки и одржавање зграда, објеката и опреме установа студентског стандарда, као и за суфинансирање набавке машина, опреме и нематеријалне имовине.

Директорка Високе школе струковних студија за васпитаче и пословне информатичаре – Сирмијум, професорка др Гордана Мијаиловић, присуствовала је свечаној додели решења и потписивању уговора 13.5.2021. у Новом Саду. Наша Школа добила је средства на конкурсу Покрајинског секретаријата за санацију фискултурне сале, за замену пода, кречење и за санацију пратећих објеката уз фискултурну салу чиме је решен вишегодишњи проблем, допринето је стварању бољих услова за одржавање наставе и квалитетније студирање.

Захвални смо Покрајинском секретаријату што је и ове године финансијски подржао наше напоре за побољшање услова рада Школе.

Погледајте кратак прилог ДЕЛТА телевизије (2:25-5:27 мин.):
https://youtu.be/uaLII7cmNT4